A Bakony neve hallattán mindenkinek egy vadregényes erdőség jut eszébe! Nem véletlen; hiszen híres bükkösei, szurdokai, várai már messzi földön ismertek. Régmúlt történetei barlangokban megbújt betyárokról, híres nemesi családokról, vadászokról, neves kutatókról, nagyvadakról szólnak! 

Én itt születtem, így szívem csücske a Bakony! Rég terveztem már, hogy itthon is vezessek túrákat....Hát eljött az idő! Emlékszem, amikor Tirolban dolgoztam 3000 méteres csúcsok közt is a Bakony csodálatos "hegyeiről", szurdokairól meséltem! Sokan mosolyogtak azon, hogy nekünk ez egy hegység, mivel legmagasabb pontja is 709 méter!

De tudod...van valami rejtelmes bája ennek a helynek....

A tiszta levegő, amit nyugatról a Fertő-táj vidéke felől kap; a reggeli pára ami fátyolként úszik a rétjein és bükkösei közt; az ébredő természet illata; a sziklák közt csörgedező patakok hangja... Ha itt egy pillanatra megállsz, rácsodálkozhatsz a természet szépségeire, akár melyik évszakban is látogatsz ide! Erdei bogyós növényei, vadnövényei, rovar - és madárvilága egyedülálló! Ezt szeretném megmutatni Neked!

Különböző nehézségű élménytúráimat főleg a Magas - Bakonyban vezetem! A fókuszban nem a teljesítmény áll, hanem a természet megismerése - illetve megszerettetése.

Itt megtalálod magadnak, kis családodnak, baráti társaságodnak, csapatodnak, akár nyugdíjas klubodnak is azt az élménytúrát, amivel megismerheted a Bakony természeti szépségeit, történeteit; miközben megkóstolhatod helyi termelők kiváló minőségű termékeit! Tapasztald meg Te is, hogy akármennyire is alakítjuk át környezetünket, a természet nem ismer határokat!

Bakonyi túrák (AT)

Familientour im Cuha-Tal

Kommen Sie mit uns ins Cuha-Tal!Vielleicht waren Sie bereits im Cuha-Tal, möchten aber noch mehr über dieses wunderschöne Tal des Bakony erfahren?Oder vielleicht waren Sie noch nicht dort, weil...

Lass uns auf den Gipfel des Zörög-Berges (Zörögtető) gehen!

Geführte Tour auf den Gipfel des Zörög-Berges (Zörögtető)?! Ja, natürlich!Kommen Sie mit uns zur Vogel-und Käferbeobachtung! Die Natur ist nicht nur für Kinder interessant, denn auch heute noch...

Geführte Tour zum Kő-árok in Bakony

Willst Du verstehen, was Du im Wald siehst und dich darüber wundern? Den Kontext verstehen und inzwischen die Waldbewohner bewundern? Zum Beispiel bei einer Vogelbeobachtungstour mit dem Fernglas?...

Folgen Sie mir auf meinen sozialen Kanälen!

Hauptunterstützer

          

Meine Partner in der Region Fertő

                           

                     

          

Meine Partner in Bakony