Gyertek el velünk a Cuha völgyébe!
Talán már jártatok ebben a völgyben, de talán többet szeretnétek tudni a Bakony élővilágáról?
Vagy talán még nem voltál, mert kicsi a gyerkőcöd és nincs babahordozód? Pedig mennél szívesen? Van rá megoldásunk!
Idei évtől 4 év alatti kis vendégeinknek szeretnénk kedveskedni! Babahordozó kölcsönzésre is lehetőséged van!
Szilvi - a gyerekhordozók szakembere, segítségünkre lesz - tudja melyik hordozó lesz a legkényelmesebb mindkettőtöknek.
De, ha inkább babakocsival jönnétek, számolni kell azzal, hogy kb. 9-10-szer át kell kelni a patakon.
 
Miben más ez a túra, mint a többi túravezetés?
Abban, hogy ezt kifejezetten családosoknak javasoljuk! Nem rohanunk, többször megállunk, ha kell "egyéb folyóügyek miatt" vagy ha látunk valamit, akkor időt szánunk rá és megcsodáljuk az adott bogarat, lepkét, fosszíliát....
 
Folyamatosan bővítem a kis csapatomat. Így lesz segítségemre, Kolozsvári Kata lelkesedése! Ő erdész. Anno a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban dolgoztunk együtt. Mindegyikünk foglalkozott már erdőpedagógiával. Katának saját gyerekei vannak, így nagyon is tudja mennyit bír egy család túrázni. 
Mesélni fogunk Nektek a természet szépségeiről, növényeiről, állatairól, úgy hogy közben távcsövezünk, hálókkal bogarakat, lepkéket fogunk, belemegyünk gumicsizmával a patakba illetve nagyítós pohárral közelebbről megnézzük ezeket az élőlényeket! Sőt nyomok után is keresgélünk!
 
Októberben "Csatangoló családok felfedező túrája a Bakonyban" c. program helyszíne. Jelentkezésnél a "Családi túra a Cuha völgyében" jelöld meg!
 

Imádtuk a madárlest 🧐🦅 Dia zseniális 🙏😊 és még a madárfóbiás barátnőm is élvezte, pedig alig tudtam rávenni, hogy eljöjjön 😅

Haraszti Panna

Csak ajánlani tudom kicsiknek és nagyoknak egyaránt!! 😃 Élménygazdag túra vezetéssel egybekötött kóstoló lovaskocsin!!! 🙂 Sok hasznos információval lettünk gazdagabbak. Köszönjük!

Kiss Rita

Megérte hajnalban kelni - a "Madárles pirkadatkor" program nagyon élvezetes és rengeteg madarat láttunk és hallottunk, közben Dia nagyon sok érdekességet mesélt a tájról és a madarakról is. Mindenképp visszatérünk.

Csekő Lilla

Élménydús, szakszerű vezetés hazánk egyik legcsodálatosabb táján! Észrevétlenül is rengeteget tanultunk. Egész családunk nagyon jól érezte magát, a madárlessel töltött idő szinte elrepült! Köszönjük Dia! Visszajövünk!

Bachesz Zita

Dia hihetetlenül energikusan, színesen mutatta be nekünk a Fertő táj szépségét és csodálatos madárvilágát. Biztosan vagyok benne, hogy még találkozunk!

Farkas Tamás

Lelket, testet felfrissítő program, tartalmas kikapcsolódás. Dia pedig, mint túravezető felejthetetlenné teszi az élményt!

Farkas Csilla Dorottya

Szuper élmény, rengeteg infoval gazdagodik az ember. A fantasztikus távcsövekkel National Geographic dokumentumfilmben érezzük magunkat.

Doleviczényi Levente

Ezt mindenkinek látni, hallani, érezni kell! Fantasztikus turaveztő, mind tudásban, mint emberileg. A természettel együtt élő Ember. Sosem hittem volna, hogy ilyen természeti csoda létezik tőlem pár km-re.

Horváth Marianna

Diána tudja, miről beszél. Kisgyerekekkel is megtalálja a hangot, gyorsan le is vizsgáztatja őket! 🙂 Felejthetetlen a 2019 júliusi túránk, különösen, hogy Diána jó érzékkel észrevette a közelben vadászó parlagi sasokat is, ami abszolút bónusz volt! Köszönjük!

Izsák Norbert

Szuper volt a túra, köszönjük! Sok érdekességet megtudtunk a tájról és az élővilágáról, rengeteg gyönyörű madarat láttunk!

Szántó Orsolya

Érdekel a túra? Üzenj!

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, az alábbi űrlap kitöltésével segíts nekem kérlek, hogy konkrét túrajavaslatot tehessek Neked!

Kövess a közösségi csatornáimon is!

Fő támogatóim

          

Partnereim a Fertő-tájon

                           

                     

          

Partnereim a Bakonyban