A Bakony neve hallattán mindenkinek egy vadregényes erdőség jut eszébe! Nem véletlen; hiszen híres bükkösei, szurdokai, várai már messzi földön ismertek. Régmúlt történetei barlangokban megbújt betyárokról, híres nemesi családokról, vadászokról, neves kutatókról, nagyvadakról szólnak! 

Én itt születtem, így szívem csücske a Bakony! Rég terveztem már, hogy itthon is vezessek túrákat....Hát eljött az idő! Emlékszem, amikor Tirolban dolgoztam 3000 méteres csúcsok közt is a Bakony csodálatos "hegyeiről", szurdokairól meséltem! Sokan mosolyogtak azon, hogy nekünk ez egy hegység, mivel legmagasabb pontja is 709 méter!

De tudod...van valami rejtelmes bája ennek a helynek....

A tiszta levegő, amit nyugatról a Fertő-táj vidéke felől kap; a reggeli pára ami fátyolként úszik a rétjein és bükkösei közt; az ébredő természet illata; a sziklák közt csörgedező patakok hangja... Ha itt egy pillanatra megállsz, rácsodálkozhatsz a természet szépségeire, akár melyik évszakban is látogatsz ide! Erdei bogyós növényei, vadnövényei, rovar - és madárvilága egyedülálló! Ezt szeretném megmutatni Neked!

Különböző nehézségű élménytúráimat főleg a Magas - Bakonyban vezetem! A fókuszban nem a teljesítmény áll, hanem a természet megismerése - illetve megszerettetése.

Itt megtalálod magadnak, kis családodnak, baráti társaságodnak, csapatodnak, akár nyugdíjas klubodnak is azt az élménytúrát, amivel megismerheted a Bakony természeti szépségeit, történeteit; miközben megkóstolhatod helyi termelők kiváló minőségű termékeit! Tapasztald meg Te is, hogy akármennyire is alakítjuk át környezetünket, a természet nem ismer határokat!

Gazdag élővilág

Szurdok erdei, bükkösei felfedezésre váró természeti kincseket rejt » Fedezd fel!

Tiszta levegő

A Fertő-táj vidékéről érkező szelet pont merőlegesen fogja fel a Bakony » Lélegezz nagyokat!

Bakonyi specialitások

Élménytúrák közben - akár egy piknik során - megkóstolhatod a helyben készült termékeket! » Ízleld meg!

Testi-lelki feltöltődés

Mivel kiscsoportokban indulunk el, így van időnk csendben megfigyelni a természetet » Kapcsolj ki!

Autentikus forrás a Bakonyról

Itt születtem, természetszeretetem itt ivódott belém. Szakmailag elhivatott kis csapatom többi tagja is itt él! » Értékeld!

Aktív kikapcsolódás

Többféle nehézségű élménytúrából válogathatsz, habár kellemesen elfáradsz, de tuti feltöltődsz » Lépd át a határaidat!

Bakonyi túrák

Családi túra a Cuha völgyében

Gyertek el velünk a Cuha völgyébe! Talán már jártatok ebben a völgyben, de talán többet szeretnétek tudni a Bakony élővilágáról? Vagy talán még nem voltál, mert kicsi a gyerkőcöd és nincs...

Egyéni túravezetés a bakonyi Kő-árokba

Szeretnéd érteni az erdőben, amit látsz és úgy rácsodálkozni? Érteni az összefüggéseket és közben megcsodálni az erdő élőlényeit? Például egy távcsöves madárles során? Némely bogár vagy rovar, ami...

Menjünk fel csapatban a Zörögtetőre!

Túravezetés a Zörögtetőre?! Az hol van és miért menjünk oda? Azért mert ez a hely a nyugalom szigete! Ha tényleg szeretnéd otthon hagyni a világ zaját, akkor tarts velünk! Madarásszunk együtt...

Kövess a közösségi csatornáimon is!

Fő támogatóim

          

Partnereim a Fertő-tájon

                           

                     

          

Partnereim a Bakonyban