Csapatoddal elindulunk az osztrák - magyar határról. Fél órás út után megérkezünk az Illmitz határában lévő szikes tavak egyikéhez; a Zick Lackéhoz. Szeretem ezt a programot, mert annyira átható. A lenyugvó nap meleg fényében közelebbről megismerkedhetünk az osztrák Neusiedler See - Seewinkel Nemzeti Park szikes tavainak madárvilágával!

Naplemente előtt, a madarak már készülődnek nyugovóra térni és sokkal nyugodtabbak. Lehetőség nyílik különleges madárfajok megtekintésére is, közben hallunk az osztrák nemzeti park szikes tavairól, amelyek teljesen mások, mint maga a Fertő-tó. Nagyon közel vagyunk az itt élő állatokhoz, láthatunk akár közel vadászó kiskócsagokat, vadludakat, tömegesen pihenő mediterrán vidékről származó sirályokat. Hogyan védi az osztrák partner nemzeti park a természeti értékeit, miben más, mint a Fertő-Hanság Nemzeti Park? Milyen közös projektek futnak most is? 

A programot úgy vezethetem az osztrák nemzeti parkban, hogy elvégeztem 2015-ben a túravezető tanfolyamot, ami felvételihez volt kötött.

Szeretnétek ott a környéken vacsorázni? Vagy egyéb kérésed lenne? Írd meg ezt nekem! Ez csupán szervezés kérdése. 

Egyéni vendégeknek és családoknak is ajánlom ezt a programot: nézd meg a programkiírást és az azokra vonatkozó árakat.

 

Imádtuk a madárlest 🧐🦅 Dia zseniális 🙏😊 és még a madárfóbiás barátnőm is élvezte, pedig alig tudtam rávenni, hogy eljöjjön 😅

Haraszti Panna

Csak ajánlani tudom kicsiknek és nagyoknak egyaránt!! 😃 Élménygazdag túra vezetéssel egybekötött kóstoló lovaskocsin!!! 🙂 Sok hasznos információval lettünk gazdagabbak. Köszönjük!

Kiss Rita

Megérte hajnalban kelni - a "Madárles pirkadatkor" program nagyon élvezetes és rengeteg madarat láttunk és hallottunk, közben Dia nagyon sok érdekességet mesélt a tájról és a madarakról is. Mindenképp visszatérünk.

Csekő Lilla

Élménydús, szakszerű vezetés hazánk egyik legcsodálatosabb táján! Észrevétlenül is rengeteget tanultunk. Egész családunk nagyon jól érezte magát, a madárlessel töltött idő szinte elrepült! Köszönjük Dia! Visszajövünk!

Bachesz Zita

Dia hihetetlenül energikusan, színesen mutatta be nekünk a Fertő táj szépségét és csodálatos madárvilágát. Biztosan vagyok benne, hogy még találkozunk!

Farkas Tamás

Lelket, testet felfrissítő program, tartalmas kikapcsolódás. Dia pedig, mint túravezető felejthetetlenné teszi az élményt!

Farkas Csilla Dorottya

Szuper élmény, rengeteg infoval gazdagodik az ember. A fantasztikus távcsövekkel National Geographic dokumentumfilmben érezzük magunkat.

Doleviczényi Levente

Ezt mindenkinek látni, hallani, érezni kell! Fantasztikus turaveztő, mind tudásban, mint emberileg. A természettel együtt élő Ember. Sosem hittem volna, hogy ilyen természeti csoda létezik tőlem pár km-re.

Horváth Marianna

Diána tudja, miről beszél. Kisgyerekekkel is megtalálja a hangot, gyorsan le is vizsgáztatja őket! 🙂 Felejthetetlen a 2019 júliusi túránk, különösen, hogy Diána jó érzékkel észrevette a közelben vadászó parlagi sasokat is, ami abszolút bónusz volt! Köszönjük!

Izsák Norbert

Szuper volt a túra, köszönjük! Sok érdekességet megtudtunk a tájról és az élővilágáról, rengeteg gyönyörű madarat láttunk!

Szántó Orsolya

Érdekel a túra? Üzenj!

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, az alábbi űrlap kitöltésével segíts nekem kérlek, hogy konkrét túrajavaslatot tehessek Neked!

Kövess a közösségi csatornáimon is!

Fő támogatóim

          

Partnereim a Fertő-tájon

                           

                     

          

Partnereim a Bakonyban