Ha szeretnéd kizökkenteni kényeleméből a csapatodat és egy madarászós túravezetés keretén belül az egészségüket is erősíteni, akkor ezt a programot Neked és nektek találtam ki!

Télen a természetben nagyon sok látnivaló van, csak fel kell tudni jól öltözni! Hiszen ősz végén megérkeznek a vándormadarak, akik itt telelnek a Fertő-tájon és a Hanságban. Érdemes eljönni ezen időszakban is erre a vidékre, hiszen ezek a madarak csak télen vannak itt. Tavasszal visszarepülnek a tundrára Skandináviába, Izlandra és Szibériába. 

Októbertől márciusig a nagylilikek több tízezres csapatban érkeznek a Fertő-tájra, ami nagyon látványos. Ez a lúdféle arról híres, hogy Szibériában fészkel - kb. 10.000 kilométerre a Fertő - tótól - és feltűnően csíkos a hasa. E díszes szárnyas társaságnak az idegeit néha megborzolja a réti sas, akit főleg ezen időszakban láthatunk, mivel az élelem egy helyen koncentrálódik. 

A nagylilik csapatban nem csak ezt az egyféle ludat láthatjuk, hanem akár egyéb más a tundrán fészkelő lúdfajt pl. örvöslúd, vörösnyakú lúd. 

A program speciálisan csapatoknak; bővíthető egy finom ebéddel, egy pálinka kóstolóval, vagy sörkóstolóval vagy akár egy jó forró fürdővel a hegykői gyógyító termálvízében és ha az időjárás is engedi - egy lovaskocsikázással is felturbózhatjuk a programot! 

A program egyéni látogatóknak illetve családoknak is ajánlom! Nézd meg az ajánlatokat!

Ha felkeltettem érdeklődéseteket, akkor a képek alatti űrlap kitöltésével üzenjetek nekem!

 

 

Imádtuk a madárlest 🧐🦅 Dia zseniális 🙏😊 és még a madárfóbiás barátnőm is élvezte, pedig alig tudtam rávenni, hogy eljöjjön 😅

Haraszti Panna

Csak ajánlani tudom kicsiknek és nagyoknak egyaránt!! 😃 Élménygazdag túra vezetéssel egybekötött kóstoló lovaskocsin!!! 🙂 Sok hasznos információval lettünk gazdagabbak. Köszönjük!

Kiss Rita

Megérte hajnalban kelni - a "Madárles pirkadatkor" program nagyon élvezetes és rengeteg madarat láttunk és hallottunk, közben Dia nagyon sok érdekességet mesélt a tájról és a madarakról is. Mindenképp visszatérünk.

Csekő Lilla

Élménydús, szakszerű vezetés hazánk egyik legcsodálatosabb táján! Észrevétlenül is rengeteget tanultunk. Egész családunk nagyon jól érezte magát, a madárlessel töltött idő szinte elrepült! Köszönjük Dia! Visszajövünk!

Bachesz Zita

Dia hihetetlenül energikusan, színesen mutatta be nekünk a Fertő táj szépségét és csodálatos madárvilágát. Biztosan vagyok benne, hogy még találkozunk!

Farkas Tamás

Lelket, testet felfrissítő program, tartalmas kikapcsolódás. Dia pedig, mint túravezető felejthetetlenné teszi az élményt!

Farkas Csilla Dorottya

Szuper élmény, rengeteg infoval gazdagodik az ember. A fantasztikus távcsövekkel National Geographic dokumentumfilmben érezzük magunkat.

Doleviczényi Levente

Ezt mindenkinek látni, hallani, érezni kell! Fantasztikus turaveztő, mind tudásban, mint emberileg. A természettel együtt élő Ember. Sosem hittem volna, hogy ilyen természeti csoda létezik tőlem pár km-re.

Horváth Marianna

Diána tudja, miről beszél. Kisgyerekekkel is megtalálja a hangot, gyorsan le is vizsgáztatja őket! 🙂 Felejthetetlen a 2019 júliusi túránk, különösen, hogy Diána jó érzékkel észrevette a közelben vadászó parlagi sasokat is, ami abszolút bónusz volt! Köszönjük!

Izsák Norbert

Szuper volt a túra, köszönjük! Sok érdekességet megtudtunk a tájról és az élővilágáról, rengeteg gyönyörű madarat láttunk!

Szántó Orsolya

Érdekel a túra? Üzenj!

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, az alábbi űrlap kitöltésével segíts nekem kérlek, hogy konkrét túrajavaslatot tehessek Neked!

Kövess a közösségi csatornáimon is!

Fő támogatóim

          

Partnereim a Fertő-tájon

                           

                     

          

Partnereim a Bakonyban