Túravezetés a Zörögtetőre?! Az hol van és miért menjünk oda?
Azért mert ez a hely a nyugalom szigete! Ha tényleg szeretnéd otthon hagyni a világ zaját, akkor tarts velünk! Madarásszunk együtt távcsövekkel, nézzük meg közelebbről a növényeket, rovarokat. És ha szerencsénk még az állatvilág nagyobb képviselőivel is találkozhatunk.
 
Hol van a "Zörögtető? 
Ha utaztál már a 82-es főúton Győrből a Balatonra, akkor még láthattad is, ahogy elhaladsz - Veszprémvarsány után- a bakonyszentkirályi és bakonyszentlászlói kereszteződésen!
Miért pont a "Zörög -tető"?
Azért mert nyugis, turisztikailag nem annyira frekventált. Itt el tudunk egy picit csendesedni a természetben és nem kell tartanunk a nagy tömeges túrázók zajától. Ez a túra inkább kényelmes az túrázás, nincs annyi emelkedő, így alkalmunk van kitekinteni a Zörög tetőről! Még a Cseszneki várra is rálátunk! Sőt tiszta időben Pannonhalmáig is ellátunk. Ami a lényeg, hogy ez egy élménytúra, nem teljesítménytúra. 
 
A túra közben finom meglepetéssel készülünk! Csak annyit árulunk el, hogy ezt Kolozsvári Kata Pitypalatty Portája biztosítja a finomságot.
 
Csapatépítő tréningbe is beépíthető vagy gyakorlott túrázó családnak ajánlható!
 

Imádtuk a madárlest 🧐🦅 Dia zseniális 🙏😊 és még a madárfóbiás barátnőm is élvezte, pedig alig tudtam rávenni, hogy eljöjjön 😅

Haraszti Panna

Csak ajánlani tudom kicsiknek és nagyoknak egyaránt!! 😃 Élménygazdag túra vezetéssel egybekötött kóstoló lovaskocsin!!! 🙂 Sok hasznos információval lettünk gazdagabbak. Köszönjük!

Kiss Rita

Megérte hajnalban kelni - a "Madárles pirkadatkor" program nagyon élvezetes és rengeteg madarat láttunk és hallottunk, közben Dia nagyon sok érdekességet mesélt a tájról és a madarakról is. Mindenképp visszatérünk.

Csekő Lilla

Élménydús, szakszerű vezetés hazánk egyik legcsodálatosabb táján! Észrevétlenül is rengeteget tanultunk. Egész családunk nagyon jól érezte magát, a madárlessel töltött idő szinte elrepült! Köszönjük Dia! Visszajövünk!

Bachesz Zita

Dia hihetetlenül energikusan, színesen mutatta be nekünk a Fertő táj szépségét és csodálatos madárvilágát. Biztosan vagyok benne, hogy még találkozunk!

Farkas Tamás

Lelket, testet felfrissítő program, tartalmas kikapcsolódás. Dia pedig, mint túravezető felejthetetlenné teszi az élményt!

Farkas Csilla Dorottya

Szuper élmény, rengeteg infoval gazdagodik az ember. A fantasztikus távcsövekkel National Geographic dokumentumfilmben érezzük magunkat.

Doleviczényi Levente

Ezt mindenkinek látni, hallani, érezni kell! Fantasztikus turaveztő, mind tudásban, mint emberileg. A természettel együtt élő Ember. Sosem hittem volna, hogy ilyen természeti csoda létezik tőlem pár km-re.

Horváth Marianna

Diána tudja, miről beszél. Kisgyerekekkel is megtalálja a hangot, gyorsan le is vizsgáztatja őket! 🙂 Felejthetetlen a 2019 júliusi túránk, különösen, hogy Diána jó érzékkel észrevette a közelben vadászó parlagi sasokat is, ami abszolút bónusz volt! Köszönjük!

Izsák Norbert

Szuper volt a túra, köszönjük! Sok érdekességet megtudtunk a tájról és az élővilágáról, rengeteg gyönyörű madarat láttunk!

Szántó Orsolya

Érdekel a túra? Üzenj!

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, az alábbi űrlap kitöltésével segíts nekem kérlek, hogy konkrét túrajavaslatot tehessek Neked!

Kövess a közösségi csatornáimon is!

Fő támogatóim

          

Partnereim a Fertő-tájon

                           

                     

          

Partnereim a Bakonyban